LIITY JÄSENEKSI

Kiinnostaako jäsenyys?

Vaikka et olisikaan vielä jäsen, olet tervetullut tutustumaan yhdistyksemme toimintaan ja tapaamaan yhdistyksemme toimihenkilöitä saapumalla kerhopäivänä Veteraanitalolle.

Tiedot jäseneksi liittymistä varten voit antaa kerhossa tai oheisella lomakkeella. Sähköpostiosoite on netin kautta liityttäessä välttämätön, koska otamme yhteyttä lomakkeen lähettäjään sähköpostilla.

Jäsenmaksu on 20€ vuodessa ja sen voi maksaa kerhossa jäsenasioiden hoitajalle tai taloudenhoitajalle Jäsenmaksun voi maksaa myös pankkiin  verkkopankin kautta. Maksua varten saat tilitiedot jäsenasioiden hoitajalta tai taloudenhoitajalta.

Olet jäsen, kun kerhon hallitus on hyväksynyt jäsenyytesi ja jäsenmaksu on maksettu.

Liittyessäsi jäseneksi, saat jäsenetuja, joista löytyy tietoa tältä EKL:n sivulta

Kun kerhossa toivotetaan uusia jäseniä tervetulleiksi, he saavat halutessaan "kummin", jonka kautta on helpompi saada tietoa toiminnasta ja tutustua toiminnasta vastaaviin (ja muihinkin) henkilöihin.

Yhdistyksemme hyväksytyt säännöt perustuvat EKL:n jäsenyhdistyksen mallisääntöihin.

Henkilörekisterilain edellyttämä jäsenrekisterin rekisteriseloste löytyy täältä

Ilmoitus jäseneksi liittymisestä

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Jäsenmaksun maksaminen

Yhdistyksen sääntöjen mukaan jäsenmaksu pitää maksaa huhtikuun loppuun mennessä. Toisaalta edellytämme, että jäsenmaksu on maksettu ennen kuin osallistutaan yhdistyksen tukemille retkille tai matkoille.